PROPERA
CURSA4a VALL D’ARO RUN SERIES 2018 - tempsXcurses

DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’empresa de cronometratge esportiu tempsXcurses s’han unit per promoure una Lligueta de running anual, que es fan dins el municipi, i engloba 4 curses.

Circuits molt treballats que descobriran els llocs més emblemàtics del municipi, tant la costa marítima com les muntanyes, amb recorreguts, majoritàriament per pistes i corriols de terra, però on també hi ha algun tram urbà en alguna de les curses per poder descobrir tot el què envolta a Castell-Platja d’Aro.

Totes les curses es podran fer corrent i caminant. Per a l’edició d’aquest any, un dels objectius és fomentar, a banda de la competició, la pràctica esportiva. És per això que volem animar a tothom a practicar activitat física amb nosaltres.

La cursa està oberta a totes les persones que s’inscriguin a través de la web www.runningvalldaro.cat .

Les persones inscrites tindran servei de dutxes, guarda-roba, obsequi i avituallament final. S’estableix la xifra màxima de participació en 400 participants per a cada cursa. No ho dubteu més i apunteu-vos-hi! Les inscripcions ja estan obertes.CURSES QUE INTEGREN LA LLIGUETA RUNNING VALL D’ARO - tempsXcurses

Informació a: www.runningvalldaro.com

La Nocturna de Platja d’Aro Divendres 1 de setembre de 2018

Marxa de l’Escurçó Diumenge 9 de setembre de 2018

La Lineal Diumenge 7 d’octubre de 2018

La clàssica Diumenge 21 d’octubre de 2018INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ

Vall d’Aro Run Series – tempsXcurses

Inscripcions Online : www.runningvalldaro.cat

(La data límit d’inscripció serà el divendres abans de cada cursa, a les 23.59 h, o bé fins a assolir el límit d’inscripcions).

Mateix dia de la cursa: es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa sempre i quan no s’hagi arribat al límit d’inscripcions. Des d’1h fins a 30’ abans de l’horari de la sortida de la cursa.
**exceptuant a la Marxa de l’Escurçó. Llegir apartat concret de la cursa.

Recollida dorsals-xips: el dia abans de la cursa al Decathlon de Platja d’Aro (horari comercial) o bé el mateix dia de la cursa, des de 1h fins a 30’ abans de l’horari de la sortida de la cursa.

** Serà imprescindible presentar el comprovant de la inscripció per poder recollir el dorsal-xip.

 • La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament . No s’admetran inscripcions per telèfon ni per correu electrònic.

 • Un cop realitzada la inscripció, no es retornarà l’import de la mateixa, si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

 • Les inscripcions són personals i intransferibles. El canvi de titular es realitzarà el mateix dia de la recollida del dorsal amb el pagament previ de 3 € per les gestions realitzades.

 • En cas d’arribar al màxim de participants, el període d’inscripció quedarà automàticament tancat.

 • Per recollir el dorsal, cal portar el resguard de la inscripció i/o el DNI del titular. L’organització no lliurarà cap dorsal-xip si el participant no aporta aquesta documentació per a identificar-se com a titular de la inscripció. En cas que el/la titular no pugui recollir el dorsal personalment, caldrà aportar una autorització junt amb una fotocòpia del document d’identitat.PREUS

Anticipada

Dia de la cursa

Marxa

La Nocturna

12 €

15 €

10€

Marxa de l’Escurçó

12 €

15 €

10€

La Lineal
(inclou servei d’autobús fins el punt de sortida)

15 €

18 €

12€

La clàssica

12 €

15 €

10€

Inscripció a les 4 curses

45 €

*En la marxa de l’Escurçó hi haurà la modalitat per equips de 4 i se’ls hi cobrarà 40€ per equip.

Tots els inscrits/es tindran contractada una assegurança per el dia de la cursa que està inclosa al preu de la inscripció estiguin o no amb possessió d’una llicencia federativa.PREMIS I CLASSIFICACIONS

Hi haurà bossa del Corredor/a per a cada inscrit/a

Premis per a cada cursa:

Primer, Segon i Tercer participants Absoluts Masculí i Femení

Participant de més edat Masculí i Femení.

Premi al millor atleta local Masculí i Femení

Premis Vall d’Aro Run Series - tempsXcurses:

TempsXcurses entrega al finalitzar les 4 curses de la Vall d’Aro Run Series, segons el sistema de classificacions que s’exposa més endavant, els següents Premis:

1r , 2n i 3r Participant Absolut Masculí i Femení.Sistema de Classificacions de la Vall d’Aro Run Series - tempsXcurses:

Tot corredor/a, pel sol fet d’inscriure’s a una cursa, ja entra a puntuar per a la classificació final de la lliga.

La puntuació de la Vall d’Aro Run Series - tempsXcurses es basa en la classificació oficial de cada cursa. Totes les proves tenen la mateixa puntuació (segons la posició):

1 150 11 90 21 40

2 140 12 85 22 35

3 130 13 80 23 30

4 125 14 75 24 25

5 120 15 70 25 20

6 115 16 65 26 15

7 110 17 60 27 10

8 105 18 55 28 5

9 100 19 50 29 1

10 95 20 45

A partir del 29 classificat tots els participants de la cursa obtindran 1 punt.

El guanyador/a de la Vall d’Aro Run Series- tempsXcurses serà el/la participant que acumuli el major nombre de punts i que hagi participat a les 4 curses. Per obtenir la puntuació final es tindran en compte els quatre millors resultats del participant.

En cas d’empat es tindrà en compte les victòries de cada corredor/a. Si continua l’empat només es sumaran els punts de les tres primeres places de cada cursa que s’hagin obtingut.

La classificació general es podrà trobar a la pàgina oficial de la lligueta, després de cada cursa.REGLAMENT GENERAL DE LES CURSES DE LA VALL D’ARO RUN SERIES

Edat

Els menors d’edat (18 anys) hauran de presentar el permís del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar degudament omplert i signat en el moment de la recollida del dorsal, adjuntant algun document acreditatiu de l’adult  (Descarrega’t aquí l’autorització).

L’organització pot demanar el DNI o algun altre document acreditatiu per comprovar l’edat del participant.

El dorsal-xip haurà d’estar sempre visible, col·locat a la part de davant del pit i sense cap tipus de manipulació. Cada cursa tindrà el seu propi dorsal. El dorsal no es podrà reutilitzar per a les següents curses.

És obligatori circular pel recorregut oficial, que estarà degudament senyalitzat i marcat a la sortida i a la meta. Els participants hauran de seguir les instruccions de l’organització en els desviaments.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. El compliment del circuit certificat està sotmès en tot moment a les remodelacions aprovades a la via pública, que poden provocar petits canvis d’última hora, inevitables el dia de la prova, però que no afectaran la distància oficial.

Si la cursa fos suspesa per causes alienes i/o de força major, no es retornarien els diners d’inscripció.

L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als participants abans, durant o després d’efectuar-se.

No es permet córrer amb animals, per seguretat del mateix animal i de la resta de participants.

Si algú abandona, és obligatori avisar al control més proper o als components de l’organització.

Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.Drets d’imatge

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats en les llistes d’inscrits/es, i també a les dels resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

 • El/la participant, pel fet d’inscriure’s a la cursa, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tota mena de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

 • En compliment d’allò que s’estableix en l’article 5 de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades recollides en aquest suport resten incorporades en un fitxer automatitzat propietat de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la finalitat de gestionar i promocionar l’esdeveniment esportiu en el qual us heu inscrit, o d’altres similars desenvolupats per aquesta institució. Així mateix, vostè accedeix, tret que ho comuniqui, a la cessió de les seves dades a TempsXCurses amb l’objecte de que li remetin informació sobre les seves activitats i/o productes. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició davant l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Castell-Platja d’Aro, dirigint-se per escrit, acreditant la seva identitat.Desqualificacions

Qualsevol participant podrà ser desqualificat si:

 • Mostra un estat físic deficient.

 • No realitza el recorregut complert.

 • No porta el dorsal-xip al pit.

 • Mostra un comportament antiesportiu i/o protesta sense respectar el reglament, i/o comet una falta greu contra les normes.

 • No assisteix a algun atleta accidentat o no comunica un possible accident al control més proper al lloc del fet.

Un corredor/a desqualificat que vulgui seguir el recorregut fixat ho farà sota la seva responsabilitatDADES DE LES CURSES

Les dades de les curses les pot trobar AQUÍ